• 936 529 830

Iniciem la instal·lació de plaques solars al CEIP CASABLANCA!

administrador      -    323 Views

Iniciem la instal·lació de plaques solars al CEIP CASABLANCA!

Durant el mes de setembre s’han iniciat les obres per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques al CEIP Casablanca que representa el 7è projecte dels 14 previstos fins a final d’any sota el cofinançament de la Diputació de Barcelona mitjançant el Pla de concertació “Xarxa de Governs Locals 2020 -2023”. 

AEMAS, s’encarrega d’executar aquest projecte mitjançant l’empresa municipal Claus. S’instal·laran 125 plaques, una potència d’uns 57,5 kWhp i una producció prevista que cobrirà part del consum anual elèctric de l’escola, i que, addicionalment, es compartirà amb altres equipaments municipals, famílies i comerços.

El CEIP Antoni Gaudí i el Casal La Gralla van ser els primers en disposar de les instal·lacions, els casals de Marianao, Camps Blancs i Ciutat Cooperativa així com el CEIP Marianao i l’escola Vicente Ferrer, es troben en la darrera fase dels tràmits per endegar-les i abans que acabi l’any està previst realitzar les instal·lacions al CEIP Parellada i Rafael Casanova, a Cal Ninyo, al Mercat de Sant Jordi, a la comissaria de la Policia Local i a la pèrgola de la plaça de Catalunya.

Amb aquests 14 projectes es preveu assolir un total de 30 instal·lacions fotovoltaiques a finals de l’any 2024.